KotiAsuminenTämä 22-neliöinen minikoti on oikea tilankäytön helmi – katso upeat kuvat

Tämä 22-neliöinen minikoti on oikea tilankäytön helmi – katso upeat kuvat

Talon ei tarvitse aina olla suurikokoinen ollakseen kodikas. Tämä siisti ruotsalainen minikoti sijaitsee luonnon helmassa, ja olemukseltaan se suorastaan houkuttelee asumaan.

Ruotsissa, Nackassa sijaitseva talo näyttää korkean katon ansiosta tilavalta, vaikka neliöt ovatkin kortilla. Asunto on sisältä ihanan valoisa, ja siinä on parvisänky tilankäytön maksimoimiseksi. Lisätilaa esimerkiksi vieraita varten tuo parven alla oleva vuodesohva, joka soveltuu kahden ihmisen nukuttavaksi.

Kuvista ei ihan heti uskoisi, että neliöitä on vain 22, sillä avara vaikutelma saa ihmeitä aikaan. Ahtaat sopit loistavat poissaolollaan, kaappitilaa on mukavasti ja avokeittiö näyttää tilavalta. Suihkutiloihin mahtuu pyykinpesukoneen lisäksi myös kuivuri ja suihkulle on varattu riittävästi tilaa. Valkoinen väri tekee tästäkin tilasta kodikkaamman.

Pienelle porukalle jää myös tilaa viettää aikaa terassilla, joka on katettu talon taakse puutarhan yhteyteen. Hiljaisuutta ei voi kuvista kuulla, mutta luonnon keskellä liikenteen melu ei häiritse ja tilalla on vain tuulen humina ja linnunlaulu.

Katso kahdeksan kuvaa kiinteistöstä alla olevista linkeistä.

Julkisivu

Sisätila

Parvisänky ja vuodesohva

Sisätila toisesta suunnasta

Keittiö

Kylpyhuone

Terassi ja puutarha

Puutarha toiselta suunnalta ja näkymä sisältä puutarhaan

Lähde: Scandinavian News
Kuvituskuva: Unsplash

TSEKKAA MYÖS NÄMÄ

SUOSITUIMMAT