KotiAsuminenAlexander Stubbin synnyinkoti on myynnissä Helsingissä - katso kuvat

Alexander Stubbin synnyinkoti on myynnissä Helsingissä – katso kuvat

Entinen Suomen pääministeri Alexander Stubb, 54, kertoi Facebookissa muutama päivä sitten, että hänen synnyinkoti on myynnissä:

”Nyt on kuulkaas niin, että Isä-Pappa asuu sen verran kiinteästi Pirkon kanssa, että meidän synnyinkoti on pantu myyntiin.

Lehtisaari oli kiva paikka varttua. Paljon hyviä muistoja, mutta ehkä ihan hyvä, että seinät eivät kerro tarinoita Stubukoiden teinivuosista. No, jos joku kämpän ostaa niin lupaan luottamuksella kertoa pari mehukasta juttua…

Taisin muuten olla maailman ainoa ulkoministeri joka asui isänsä kanssa. Oli meinaa niin, että pesti tuli sen verran yllättäen, että perhe jäi vuodeksi Brysseliin ja Pappa sai kämppiksen. Kivaahan meillä oli.”

Helsingin Lehtisaaressa sijaitseva kerrostalo on valmistunut vuonna 1967 ja siinä on 116 neliötä. 6-huoneisen asunnon velaton hinta on 367 000 euroa. Taloyhtiöstä löytyy myös uima-allas sekä sauna, jotka ovat uusittu hiljattain.

Kohde on myynnissä Oikotie.fi:ssä. Katso alta kuvia asunnosta.

Kuvat: Etuovi / Mikael Kaplar

Artikkelikuva: Wikimedia Commons / European People’s Party / CC BY 2.0 / Linkki

TSEKKAA MYÖS NÄMÄ

SUOSITUIMMAT