KotiAsuminenKatso kuvia: Steve McQueenin entinen koti Malibu Beachillä on nyt myynnissä

Katso kuvia: Steve McQueenin entinen koti Malibu Beachillä on nyt myynnissä

Yksi maailman parhaiten palkatuista näyttelijöistä 1970-luvulla, Steve McQueen oli tyylikkyyden ruumiillistuma sekä tosielämässä että elokuvissaan. Steve ja hänen vaimonsa Ali MacGraw asuivat muutaman vuoden 1970-luvulla Steven Malibu Beachin kodissa, joka on nyt täysin päivitetty ja myynnissä 16,995 miljoonalla dollarilla.

Tämä neljän makuuhuoneen koti tarjoaa yksityisyyttä, jota Indianassa syntynyt Steve nimenomaan halusi. Sen pinta-ala on hieman alle 400 neliötä.

Valtavat liukuovet avaavat ensimmäisen kerroksen, joka tuntuu kuin se leijuisi valtameren yläpuolella. Asunnosta löytyy muun muassa ulkosuihkut, takka, kokin keittiö, puukoristeseinät ja poreamme.

Steva asui Malibussa, kun se oli vielä syrjäinen alue Los Angelesin piirikunnassa. Nykyään Malibu on yksi Yhdysvaltojen suosituimmista ja kalleimmista rantakaupungeista. Se on suosittu varsinkin näyttelijöiden keskuudessa, nykyisiä ja entisiä asunnonomistajia ovat Leonardo DiCaprio, Jack Nicholson, Jenifer Aniston, Britney Spears jne.

Katso alta kuvia tästä upeasta kohteesta.

steve-mcqueen-koti-01
steve-mcqueen-koti-02
steve-mcqueen-koti-05
steve-mcqueen-koti-04
steve-mcqueen-koti-06
steve-mcqueen-koti-03
steve-mcqueen-koti-07

Lähde: TopTenRealEstateDeals.com

Kuvat: The Luxury Level

TSEKKAA MYÖS NÄMÄ

SUOSITUIMMAT