KotiRemontointi ja rakentaminenRemonttipiiskuri Perttu Sirviö asensi puuceen Vappu Pimiälle - video!

Remonttipiiskuri Perttu Sirviö asensi puuceen Vappu Pimiälle – video!

Remonttipiiskuri Perttu Sirviö kävi asentamassa suosikkijuontaja Vappu Pimiän upealle kesämökille puuceen.

Ensimmäisessä jaksossa tarkastetaan Pimiän mökille toimitettu Lillevilla-puuceen kokoamispaketti ja katsastetaan tulevan hotelli helpotuksen sijoituspaikka. Katso video yläpuolelta!

Puucee Lillevilla Toilet 13 on harjakattoinen mökkipihojen klassikko. Laadukas 1,7 m² puucee toimitetaan puuvalmiina, joten ulkohuussin ulko- ja sisäpinnat voi käsitellä haluamallaan tavalla omaan mökkiympäristöön sopivaksi. Biolanin kompostikäymälä Eco on hajuton, siisti ja ympäristöystävällinen käymälä. Sen tilavuus on 200 l. Toimiakseen käymälä ei vaadi vesi- tai sähköliitäntää, ja se saavuttaa katekompostivaiheen jo 6 viikossa. Käsien puhdistamiseen tai intiimihygieniaan tarkoitetut kosteuspyyhkeet voi laittaa käymälään.

TSEKKAA MYÖS NÄMÄ

SUOSITUIMMAT