KotiHelppooPoliisi pyytää havaintoja pakettiautosta, jota on käytetty Kuopiossa tehdyssä varkaudessa

Poliisi pyytää havaintoja pakettiautosta, jota on käytetty Kuopiossa tehdyssä varkaudessa

Poliisi tutkii törkeitä varkausrikoksia, jotka tapahtuivat Joensuussa ja Kuopiossa. Nyt poliisi pyytää havaintoja niihin liittyvästä pakettiautosta.

Maanantaina 24.10. Joensuusta Penttilänkulma 8 sijaitsevalta rakennustyömaalta poliisi sai ilmoituksen, jonka mukaan työmaan tiloihin oli viikonlopun aikana murtauduttu ja anastettu huomattava määrä erilaisia ammattikäyttöön tarkoitettuja työkaluja. Anastetun omaisuuden arvo on vähintään 21 000 euroa.

Tiistaina 25.10.2022 tuli ilmi, että Kuopiossa osoitteessa Sisustajantie 8 sijaitsevalla työmaalla oli niin ikään murtauduttu työmaan tiloihin ja varastoihin. Työmaalta oli varastettu huomattava määrä erilaisia ammattikäyttöön tarkoitettuja työkaluja, yhteensä vähintään 14 000 euron arvosta. Kuopion tapauksen esitutkinnassa on tullut ilmi, että epäillyt henkilöt ovat käyttäneet teossa sinistä Volkswagen Transporter pakettiautoa, jonka rekisteritunnus on JHI-524.

Poliisin partio pysäytti kyseisen pakettiauton keskiviikkona 26.10. iltapäivällä Nurmeksessa. Autosta takavarikoitiin vähäinen määrä Joensuun työmaalta anastettua omaisuutta. Auton kyydissä olleet kaksi romanialaista miestä otettiin kiinni ja heitä esitetään tänään vangittavaksi Pohjois-Karjalan käräjäoikeudessa. Tapauksia tutkitaan kahtena törkeänä varkautena.

Poliisi pyytää kaikkia havaintoja kyseiseen VW Transporter pakettiautoon JHI-524 liittyen 21. – 26.10.2022 väliseltä ajalta. Suurinosa anastetuista työkaluista on edelleen kateissa ja havainnoilla voi olla merkitystä rikosten selvittämisessä tai anastetun omaisuuden löytämisessä. Poliisin tietojen mukaan auto on liikkunut ainakin Joensuu – Kuopio – Nurmes alueella.

Kaikki pakettiautoon liittyvät havainnot voi ilmoittaa Itä-Suomen poliisin vihjenumeroon 0295 415 232 tai sähköpostitse: vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.

Lähde ja kuva: Poliisi

TSEKKAA MYÖS NÄMÄ

SUOSITUIMMAT

Jatkamalla tämän sivuston käyttöä sitoudut käyttämään evästeitä. Lue lisää

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta saisit parhaan mahdollisen selauskokemuksen. Tallennamme laitteellesi aika ajoin pieniä datatiedostoja, joita kutsutaan evästeiksi (cookies).

Sulje