KotiSisustaminenTunnelmallinen raitalasi uudistaa lasiseinien ilmeen - katso kuvia

Tunnelmallinen raitalasi uudistaa lasiseinien ilmeen – katso kuvia

Raitalasi on lasiseinien trendikäs tulokas. Raitalasin kaunis efektipinta on oiva ratkaisu tilaan, johon halutaan hieman yksityisyyttä valoisuudesta tinkimättä.

Lasiseinät ovat olleet pitkään trenditietoisen kodinsisustajan ykkösvalinta kodin tilanjakajaksi. Lasiseinät toivat koteihin uuden ja näppärän keinon luoda lisää huoneita jakamalla isompia tiloja pienempiin, käytännöllisempiin tiloihin. Mirror Linen lasiseinillä on luotu niin kotitoimistoja, makuutiloja kuin vierashuoneitakin. Lasiseinien kiistaton etu tilanjakajana on sen valoisuus: seinästä huolimatta valo pääsee liikkumaan tiloissa kuin seinää ei olisikaan. Klassisin lasiseinäyhdistelmä onkin kirkas laminoitu lasi yhdistettynä mustiin alumiinikehyksiin. Kirkas lasi päästää valon lävitseen ja näin pitää tilan avarana ja valoisana.

Mutta mitä keksiä ratkaisuksi tiloihin, joihin halutaan avara lasiseinäratkaisu, mutta kuitenkin hieman enemmän yksityisyyttä? Mirror Linen uutuus raitalasi on kirkas lasi, jossa on upea raidallinen efektipinta. Kirkas lasi päästää valon lävitseen, mutta efektin ansiosta näkymä lasin toiselle puolelle pysyy sopivan utuisena. Raitalasi on täydellinen valinta esimerkiksi työtiloihin, makuuhuoneeseen tai vaikkapa vaate- tai kodinhoitohuoneen oviaukkoon. Oven sulkeuduttua kodin kaaos jää näkymättömiin, mutta ihanan valoisa ilme on silti taattu.

”Raitalasin saatavuutta tuotteisiimme on kyselty enenevissä määrin, ja olemme jo pidemmän aikaa tutkineet kehyksiimme ja tuotantoomme parhaiten istuvaa materiaalia. Lasiseinä on edelleen yksi kysytyimmistä tuotteistamme, ja yhä useammin lasiseiniin uskalletaan valita rohkeitakin materiaaleja. Laseja löytyy eri värisinä, peittävinä ja läpikuultavina. Raitalasi on ehdottomasti tämän syksyn suosikki”, kertoo Mirror Linen toimitusjohtaja Sinikka Saaranluoma.

Raitalasi on näyttävä materiaalivalinta, joka tekee lasiseinän ilmeestä graafisemman ja tuo mukavasti mielenkiintoa koko sisustukseen. Raitalasi on karkaistua lasia, joka kestää rasitusta tavallista lasia paremmin. Raitalasin pinnassa on sormiin tuntuva raidallinen kokokuvio, jonka voi valita joko seinän etu- tai takapuolelle. Raitalasin ympärille sopivat kauniisti niin mustat kuin valkoisetkin kehykset.

mirror-line-raitalasi-lasiseinassa-1
mirror-line-raitalasi-lasiseinassa-2
mirror-line-raitalasi-lasiseinassa-4
mirror-line-raitalasi-lasiseinassa-3

Lähde ja kuvat: Mirror Line Oy

TSEKKAA MYÖS NÄMÄ

SUOSITUIMMAT