KotiIdeat / vinkkejäLomainspiraatiota sosiaalisesta mediasta: Seitsemän TikTokista tuttua hotellia

Lomainspiraatiota sosiaalisesta mediasta: Seitsemän TikTokista tuttua hotellia

Yhä useampi matkailija etsii lomainspiraatiotaan sosiaalisesta mediasta. Myös suomalaiset etsivät, tykkäävät ja jakavat TikTok-videoita hotelleista, jotka ovat toinen toistaan upeampia. TikTokin vaikutus näkyy myös Hotels.comin hauissa, sillä monet etsivät sivustolta somesta tuttuja hotelleja. Suosituimpien TikTokista tunnettujen hotellien hakumäärät ovat kasvaneet jopa yli 500 prosenttia vuodessa!

TikTokin suosituimpien hotellien joukossa on niin kaupunkielämyksiä kuin yksityisiä rantojakin. Koska hotellit ovat saaneet paljon näkyvyyttä sosiaalisessa mediassa, ne ovat myös todella suosittuja ja sesonkiaikana hintataso voi kivuta korkealle. Suosituista hotelleista voi kuitenkin päästä nauttimaan myös edullisempaan hintaan, jos kohteisiin matkustaa sesongin ulkopuolella.

Seitsemän TikTokin* suosituinta hotellia ja edullisimmat matkustusajankohdat:

Ylellisyyttä kelluvissa huoneissa

loma-hotelli-01

Granada Luxury Belek, Antalya, Turkki

Kuten Malediiveilla, tämän hotellin sviitit on rakennettu paalujen päälle ja sängystä voi hypätä lähes suoraan virkistävään veteen. TikTokissa aihetunnistetta #Granadaluxurybelek on käytetty jopa 87 miljoonaa** kertaa, joten tämä kohde on todellakin sosiaalisen median käyttäjien suosiossa.

Hotels.comin edullisin hinta on 7.–11.11. Tällöin hinta on yhteensä 673 euroa. Majoittumisen tulee olla vähintään 4 yötä. Hotelli maksaa 168 € per yö. ****

Harmoniaa Xcaret Parkissa

loma-hotelli-02

La Casa de la Playa by Xcaret, Playa del Carmen, Meksiko

Tämä hotelli sijaitsee Meksikon kuuluisassa Xcaret Parkissa sademetsän ja Karibianmeren välissä. Alueella on vain muutamia hotellivaihtoehtoja. #XcaretMexico-aihetunnistetta on käytetty TikTokissa jopa 97 miljoonaa** kertaa.

Hotels.comin tarjoama edullisin matkustusajankohta on 9. lokakuuta, jolloin hinta on alkaen 1 618 euroa. ****

Rentoutumista yksityisellä rannalla

loma-hotelli-03

Bulgari Resort Bali, Bali, Indonesia

Yhdessä Balin tyylikkäimmistä lomakohteista, Bulgari Resortissa, on upea yksityinen ranta, jossa voi nauttia loputtomista merinäkymistä. Hotels.comin tarjoama edullisin matkustusajankohta on 1.11., jolloin hinta on alkaen 1 366 euroa. ****

Pohjoismaissa hotellia on haettu Hotels.comista 78 prosenttia enemmän kuin viime kesänä. ***

Panoraamanäkymä Manhattanille

loma-hotelli-04

Arlo NoMad, kaupunki New Yorkissa, Yhdysvalloissa

Arlo Nomadin Queen Room Sky tarjoaa upean panoraamanäkymän New Yorkiin, sillä julkisivu on täysin lasitettu. Edullisin Hotels.comin tarjoama matkustusajankohta on 31.10., jolloin hinta on alkaen 286 euroa. ****

Tämän hotellin suosio on kasvanut lähes räjähdysmäisesti, sillä Hotels.comissa tehtyjen hakujen määrä on kasvanut 506 prosenttia*** edellisvuodesta.

Kuvankaunis Kreikka

loma-hotelli-05

Stella Island, Kreeta, Kreikka

Stella Island on yksi Kreikan trendikkäimmistä ja kuvankauniimmista hotelleista. TikTokissa aihetunnistetta #Stellaislandresort on käytetty 10,8 miljoonaa kertaa**.

Edullisin Hotels.comin tarjoama matkustusajankohta on 3.11., jolloin hinta on alkaen 232 euroa. (Huomaa, että hotelli sulkeutuu talvikaudeksi 8.11.) ****

Panosaamasviitti Dubaissa

loma-hotelli-06

Burj Al Arab, Dubai, Yhdistyneet arabiemiirikunnat

Burj Al Arab on yksi maailman upeimmista hotelleista. Panoraamasviiteissä on lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat, joista on upeat näkymät Dubaihin.

Edullisin Hotels.comin tarjoama matkustusajankohta on 14.10., jolloin hinta on alkaen 1 960 euroa. ****

Maanalainen hotellihuone Italiassa

loma-hotelli-07

Pollicastro Boutique Hotel, Apulia, Italia

Tämä hotelli tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen: hotellihuoneet sijaitsevat maan alla, ja lisäksi huoneissa on uima-allas ja vesiputous. 

Hotels.comin tarjoama edullisin matkustusajankohta on 2.11., jolloin hinta on alkaen 192 euroa. ****

*Tutkimusmenetelmät: Hotels.com etsi TikTokista videoita, joilla on eniten tykkäyksiä viimeisen 3 kuukauden aikana, mukaan lukien kesä-, heinä- ja elokuu, käyttämällä avainsanaa ”paras hotelli”.

**Tämä on alueen tai hotellin mainitsevan #:n käyttökertojen kokonaismäärä.

***Pohjoismaiset haut tehtiin Hotels.comin suomalaisilla, tanskalaisilla, ruotsalaisilla ja norjalaisilla sivustoilla 1.6.-31.8.2022 verrattuna samaan ajanjaksoon vuonna 2021.

****Halvin hinta tulevina viikkoina kahden hengen huoneelle saatavuuden ja Hotels.comin GTC:n mukaan. Hinnat on kerätty 5.10.2022.

Lähde ja kuvat: Hotels.com

TSEKKAA MYÖS NÄMÄ

SUOSITUIMMAT