KotiIdeat / vinkkejäFiskars All Steel -tuotteet on tehty onnellisiin, vastuullisiin ja terveellisiin keittiöihin

Fiskars All Steel -tuotteet on tehty onnellisiin, vastuullisiin ja terveellisiin keittiöihin

Ruoanlaitosta inspiroituvat ihmiset ovat yhä tietoisempia siitä, miten tehdä terveellisiä ja kestäviä valintoja, jotka yhä maistuvat hyvältä. Kestävyys, korkea laatu ja ominaisuudet, jotka kannustavat laadukkaaseen ja vastuulliseen ruoanlaittoon, ovat tärkeitä tekijöitä valitessamme ruoanlaittovälineitä, joihin haluamme sitoutua.

Uuden Fiskars All Steel -sarjan veitset sekä keitto- ja paistoastiat on suunniteltu lämpimiin, onnellisiin keittiöihin, jotka ovat täynnä tuoreiden raaka-aineiden, inspiroivien reseptien sekä ruoanlaiton tuomaa hyvää mieltä ja iloa. Sarja on tehty ihmisille, jotka huolella valitsevat tuoreita, terveellisiä aineksia hyvää tekeviin ja hyvänmakuisiin annoksiin, ja jotka kaipaavat ruoanvalmistustuotteiltaan kestävyyttä ja ekologisuutta. Ihmisille, jotka todella nauttivat luovasta, keskittyneestä ruoanlaitosta.

Merkittävä osa ruoanlaiton nautittavuudesta tulee siitä, että tiedämme keittiöissämme tekemiemme valintojen auttavan osaltaan paremman ja terveellisemmän tulevaisuuden luomisessa niin itsellemme, perheillemme kuin yhteisöillemme ja planeetallemmekin.

fiskars-paistinpannut-01

Taidolla valmistettu erityisen kestäviksi

Fiskarsin tuotteet on suunniteltu kestämään. Pinnoittamattomat pannut ja keraamisesti pinnoitetut pannut ovat entistä suositumpia, ei pelkästään niiden kestävyyden ja erinomaisten paisto-ominaisuuksien vuoksi, vaan myös niiden pitkäikäisyyden ansiosta. Tuotteita on turvallista käyttää myös korkeissa lämpötiloissa, eivätkä ne sisällä muovia tai fluorideja.

All Steel -keitto- ja paistoastiat valmistetaan Fiskarsin Sorsakosken tehtaalla. Ne on tehty ensiluokkaisesta ruostumattomasta teräksestä ja raaka-aineista 90% on kierrätettyjä. Kaikki All Steel -tuotteet ovat itsessään 100% kierrätettäviä.

Tuotteiden ajaton, elegantti muotoilu antaa ruoalle tilaa loistaa. Niiden kestävyys ja korkea laatu täydentyvät erinomaisilla ruoanlaitto-ominaisuuksilla, kuten huippuunsa hiotulla tasapainolla ja veitsien leikkuukyvyllä. Teräs on materiaalina hygieeninen ja tuotteet on helppo puhdistaa.

Fiskars All Steel auttaa tekemään harkittuja ratkaisuja keittiöissämme. Taidolla erityisen kestäviksi valmistetut tuotteet mahdollistavat sen, että nautimme enemmän kuluttamalla vähemmän.

fiskars-veitset-01

Suunniteltu kestämään

  • Matalampi hiilijalanjälki, sillä keitto- ja paistoastiat on valmistettu 90% kierrätetystä ruostumattomasta teräksestä.
  • Keitto- ja paistoastioiden kestävä tuotantotapa vähentää jätteen määrää jopa 80%, raaka-aineita käytetty erityisen harkiten.
  • 100% kierrätettävät pakkaukset, tehty muovittomista uudelleenkäytettävistä materiaaleista.
  • Erittäin pitkäikäisiä ja kestäviä. Tuotteilla on 25 vuoden takuu (ei koske pannun pinnoitetta).
fiskars-veitset-01

Fiskars All Steel -sarjaan kuuluvat veitset:

All Steel iso kokinveitsi (ovh 78,90 €)

All Steel leipäveitsi (ovh 78,90 €)

All Steel santokuveitsi (ovh 78,90 €)

All Steel lihaveitsi (ovh 83,90 €)

All Steel pieni kokinveitsi (ovh 67,90 €)

 All Steel vihannesveitsi (ovh 57,90 €)

All Steel tomaattiveitsi (ovh 57,90 €)

All Steel juuresveitsi (ovh 57,90 €)

Puinen veitsitukki (ovh 67,90 €)

fiskars-paistinpannut-02

Fiskars All Steel -sarjaan kuuluvat keitto- ja paistoastiat:

All Steel paistinpannu 24 cm (ovh 83,90 €)

All Steel paistinpannu 26 cm (ovh 89,90 €)

All Steel paistinpannu 28 cm (ovh 94,90 €)

All Steel paistokasari 26 cm (ovh 104,90 €)

All Steel wokkipannu 28 cm (ovh 109,90 €)

All Steel kastikekasari 2l/20 cm (ovh 73,90 €)

All Steel paistovuoka 28 cm (ovh 114,90 €)

 All Steel kasari 1,5l (ovh 73,90 €)

 All Steel kattila 3l (ovh 94,90 €)

All Steel kattila 5l (ovh 104,90 €)

Fiskars All Steel -sarjaan kuuluvat veitset sekä keitto- ja paistoastiat ovat saatavilla syyskuussa 2022 osoitteessa fiskars.fi.

Lähde ja kuvat: Fiskars

TSEKKAA MYÖS NÄMÄ

SUOSITUIMMAT