KotiIdeat / vinkkejäTässä nerokas tapa pitää leivontajauhot järjestyksessä - katso kuva!

Tässä nerokas tapa pitää leivontajauhot järjestyksessä – katso kuva!

Onko joskus vaikeaa löytää vaikkapa vehnäjauhot keittiön kaapistasi, jossa kaikki on sikin sokin?

Tähän asiaan on olemassa näppärä niksi nimittäin HomeDesignInspired-verkkosivustolla kerrotaan, että jauhot kannattaa säilöä muoviastioissa, joiden päälle kirjoittaa niiden sisällön. Tällaisia muoviastioita löytyy esimerkiksi Ikeasta.

Katso alta ennen ja jälkeen -kuvat eräästä keittiön kaapista. Ensimmäisessä kuvassa näkyy, kuinka monet meistä säilyttävät leivontajauhojaan. Toisessa kuvassa jauhot on järjestetty niin, että ne löytyvät helposti muoviastioista!

Lähde ja kuva: HomeDesignInspired

Artikkelikuva: Unsplash

TSEKKAA MYÖS NÄMÄ

SUOSITUIMMAT