KotiIdeat / vinkkejäTuote-esittelyssä sähkökäynnisteinen Honda HSS970A ETD -lumilinko

Tuote-esittelyssä sähkökäynnisteinen Honda HSS970A ETD -lumilinko

Kyllästyttääkö lumen luominen talvella omakotitalon pihalta tai muulta alueelta? Ei hätää sillä, tässä artikkelissa esittelemme Hondan mallistosta löytyvän lumilingon, jolla edellä mainitut työt onnistuvat käden käänteessä.

Vaativiin olosuhteisiin sopivassa Honda HSS970A ETD -lumilingossa on hydrostaattinen voimansiirto sekä nopeudensäätö portaittain. Myös kerroksittain tapahtuva työskentely onnistuu telojen ansiosta. Se hajottaa kovemmatkin lumikokkareet ja lumen, joka on paakkuuntunut.

Tämä sähkökäynnisteinen linko on 725 mm leveä ja siinä on vahvat telaketjut, joten se ei jää sutimaan. Työskentely onnistuu myös pimeässä, sillä siitä löytyy kirkkaat valot.

Järeä linko painaa 112 kiloa ja korkeutta sillä on 1 040 mm. Tämän bensakäyttöisen laitteen normaalikulutus on 2,4 litraa tunnilta ja lumen maksimi heittoetäisyys on 16 metriä.

Lumilinko säästää voimiasi ja rutkasti aikaa, eli kannattaa varautua nyt jo tulevaan talveen ja hommata laite ajoissa, eikä vasta sitten, kun lumikasat ovat jo pihassa.

Honda HSS970A ETD -lumilingon ohjehinta on 5 290 euroa. Mikäli tarvitset tällaisen teholingon hankkimiseen rahoitusta, niin sellaista tarjoaa esimerkiksi Vippi.fi.

Kuva: Honda Power Equipment

TSEKKAA MYÖS NÄMÄ

SUOSITUIMMAT