KotiAsuminenTämä palkittu luksussauna esitellään Asuntomessuilla

Tämä palkittu luksussauna esitellään Asuntomessuilla

Yhden maailman arvostetuimmista muotoilupalkinnoista, Red Dot Awardsin, voittanut maisemasauna tarjoaa saunakansalle uudenlaisen elämyksen: täyden 360 asteen näkymän ympäröivään luontoon. Palkitut luksussaunat ovat ensimmäisenä nähtävissä ja koettavissa Loviisan Asuntomessuilla.

Maisemasauna on nimensä mukaisesti sauna, josta näkee esteettömästi joka suuntaan koko ympäröivän maiseman. Kahdeksankulmion muotoisen saunan seinät on tehty peilivaikutteisesta lasista, minkä ansiosta sisältä näkee ulos, mutta sisällä voi saunoa kaikessa rauhassa ilman pelkoa nähdyksi tulemisesta.

Paljua vaivattomampi

Maisemasaunassa pääsee nauttimaan luonnon läheisyydestä lempeässä lämmössä, kuten paljussa, mutta ilman valmistelun vaivaa, hyttysiä tai hidasta lämmittämistä. Maisemasaunaan mahtuu jopa seitsemän saunojaa keskellä olevan kiukaan ympärille.

Saunan huoltotarvetta kehutaan olemattomaksi, ja lämmityskin hoituu tarvittaessa mobiilisovelluksella. Suurempiin saunamalleihin on valittavana myös puukiuas.

Maisemasaunat valmistetaan tilaustyönä Haljaksen tehtaalla Tartossa ja toimitetaan valmiina, ”kiulu käteen” -periaatteella. Maisemasauna ei vaadi rakennuslupaa ja sitä on mahdollista siirtää paikasta toiseen. Saunamalleja on kolmea eri kokoa, ja niihin saa valita sisäverhoiluun mieleisensä puumateriaalin.

Påppa ensiesittelee maisemasaunan Asuntomessuilla. Messut järjestetään tänä vuonna Loviisassa, Kuningattarenrannassa 7.7.–6.8.

Katso kuvia:

TSEKKAA MYÖS NÄMÄ

SUOSITUIMMAT