KotiRemontointi ja rakentaminenVarte rakentaa Avain Asunnoille A-energialuokan taloja Tuusulaan - katso havainnekuva

Varte rakentaa Avain Asunnoille A-energialuokan taloja Tuusulaan – katso havainnekuva

Varte Lahti Oy ja Avain Asunnot ovat allekirjoittaneet urakkasopimuksen koskien kahden uudiskohteen rakentamista Tuusulan Puustellinmetsään. Puistometsäntie 2 osoitteeseen rakennetaan 4- ja 5-kerroksisia A-energianluokan kohtuuhintaisia asumisoikeuskerrostaloja. Asunto Oy Tuusulan Freesian ja Pionin kuudestakymmenestä asunnosta suurin osa on perheasuntoja.

– Puustellinmetsään rakennetaan paljon kaivattuja kohtuuhintaisia asumisoikeusasuntoja perheille. joita on suunniteltu moneen eri asumistilanteeseen. Talot ovat erittäin ekologisia, sillä lämmönlähteenä on maalämpö ja rakennukset täyttävät A- energialuokan kriteerit. Rakennusten sijoittelulla pyrimme optimoimaan asukkaiden käyttöön jäävät piha- ja yhteistilat viihtyisäksi kokonaisuudeksi Tuusulan asuntomessualueen viereen, kertoo Avain Rakennuttaja Oy projektipäällikkö Mauri Puljujärvi.

– Varte Lahti Oy oli luontainen valinta pidetyn tarjouskilpailun ja yrityksen käynnissä olevan kohteen perusteella. Lisäksi toimihenkilöiden toimintamallien tunteminen entuudestaan vahvisti valintaamme, jatkaa Puljujärvi.

Yhteistyö Avain Rakennuttajien kanssa on sujunut hyvin ja rakentamisen laadusta pidetään kiinni yhdessä koko hankkeen rakentamisen ajan, toteaa Varte Lahden työpäällikkö Jani Wessman.

Rakennustyöt ovat käynnistyneet lokakuussa ja toteutetaan yhtenä työmaana. Arvioitu valmistuminen on tammikuussa 2024.

havainnekuva-avain-asunnot
Havainnekuva kohteesta.

Lähde ja kuva: Varte-konserni

TSEKKAA MYÖS NÄMÄ

SUOSITUIMMAT