KotiIdeat / vinkkejäKätevä niksi kotikokkaajille! Näin pilkot sipulit ilman kyyneleitä

Kätevä niksi kotikokkaajille! Näin pilkot sipulit ilman kyyneleitä

Varmasti meistä jokainen on joskus silponut sipulin jos toisenkin ja huomannut, että kyyneleitä alkaa yhtäkkiä valumaan silmistä.

Bright Side -nettisaitilla kerrotaan helppo niksi kyynelettömään sipulien pilkkomiseen ja siinä auttaa melkeinpä jokaisesta kodista löytyvä pakastin. Laita siis sipulit 30 minuutiksi pakkaseen ennen niiden paloittelemista.

Muista, että tämä toimenpide kannattaa tehdä vain, jos aiot kypsentää sipulit. Ei kannata altistaa sipuleita kylmälle, jos aioit tehdä niistä vaikkapa salaatin, sillä ne menettävät rapeutensa.

Lähde ja kuva: Bright Side

Artikkelikuva: Unsplash

TSEKKAA MYÖS NÄMÄ

SUOSITUIMMAT