KotiJaajon viinibaariNyt saadaaan viinibaariin naisnäkökulmaa, kun ovesta astuvat sisään Vappu Pimiä ja Anni...

Nyt saadaaan viinibaariin naisnäkökulmaa, kun ovesta astuvat sisään Vappu Pimiä ja Anni Hautala!

Heti alusta lähtien kaikkien tunteman Jaajo Linnonmaan Bricco-vinibaariprojektissa on ollut tiukkaakin tiukempi aikataulu. Remonttipiiskuri Perttu Sirviö onsaanut tehdä tiiminsä kanssa hommia hiki hatussa, Jaajon seuratessa edistymistä silmä tarkkana.

Työmaalla on käynyt useiden yritysten edustajia antamassa kullanarvoisia neuvoja parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Myös YouTube-tähti Roni Back kävi auttamassa remonttihommissa.

Tällä kertaa suosikkijuontajat Anni Hautala ja Vappu Pimiä tulevat paikan päälle katsomaan, mikä on tilanne rempan kanssa. Heiltä saadaan myös erittäin arvokasta naisnäkökulmaa moniin viinibaarin toimivuuteen ja käytännön viihtyvyyteen vaikuttaviin asioihin. Katso yläpuolelta sarjan seitsemäs jakso!

Lue lisää aiheesta!

TSEKKAA MYÖS NÄMÄ

SUOSITUIMMAT