KotiIdeat / vinkkejäSuomalaiset kierrättävät hyvin, mutta tämä ei toimi! Nyt tulee porkkanaa!

Suomalaiset kierrättävät hyvin, mutta tämä ei toimi! Nyt tulee porkkanaa!

Suomalaiset kokevat olevansa kierrättäjinä esimerkillisen taitavia ja aktiivisia. Silti elektroniikka ei päädy kiertoon.

Suomen kiertotaloudelle ja luonnonvarojen kestävälle käytölle kierrätysinnon kasvattaminen olisi kriittistä. Kodinelektroniikkaketju Power vastaakin nyt haasteeseen RePOWER-palvelulla, jossa asiakas saa hyvityksen elektroniikkalaitteista.

Mikä sitten saa suomalaiset säilömään laitteita kotona? Vastausten perusteella laitteiden tietojen tyhjennys ja muistojen taltiointi ovat haasteita. Moni älypuhelin makaakin kaapissa vanhojen valokuvien arkistona.  

-Olisi järkevämpää säilyttää valokuvat pilvipalvelussa tai ulkoisella kovalevyllä ja vapauttaa älylaitteiden käyttöpotentiaali niille suunniteltuun käyttöön. On älylaitteiden ominaisuuksien haaskausta käyttää niitä vain kuvien säilöntään. Autamme asiakasta tietojen siirtoprosessissa lisäpalveluna. Varmuuskopiointipalvelumme avulla saa samalla kertaa pelastettua laitteissa olevan datan ja hankkiuduttua laitteista eroon, Powerin pomo Juha-Mikko Saviluoto kertoo.

Mikä on sitten uusi RePOWER-palvelu? Se on kodinelektroniikkaketju Powerin kiertotalouteen pohjaava palvelu, jossa Power vastaanottaa asiakkailta sekä käyttökelpoista ja uudelleen myytäväksi sopivaa että kierrätykseen päätyvää elektroniikkaa. 

Power maksaa käyttökelpoisesta elektroniikasta asiakkaalle kilpailukelpoisen hyvityksen ja ainoana kodinelektroniikkaliikkeenä Suomessa kierrätykseen päätyvästä elektroniikastakin pienen palkkion. Palkkio maksetaan asiakkaalle MyPOWER-bonuksena, jonka voi käyttää tuleviin ostoksiin Power-myymälöissä.  

TSEKKAA MYÖS NÄMÄ

SUOSITUIMMAT

Jatkamalla tämän sivuston käyttöä sitoudut käyttämään evästeitä. Lue lisää

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta saisit parhaan mahdollisen selauskokemuksen. Tallennamme laitteellesi aika ajoin pieniä datatiedostoja, joita kutsutaan evästeiksi (cookies).

Sulje